• Concurs Si l’encertes, l’endevines, amb molts premis!

  La delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona organitza la campanya Si l’encertes, l’endevines. Després de l’èxit de tres edicions anteriors fetes a Sant Andreu, ara s’amplia a tots els districtes de Barcelona.

  La iniciativa pretén promoure l’ús del català al comerç mitjançant un concurs per endevinar frases fetes amagades en una il·lustració. El funcionament és el de buscar cartells amb il·lustracions que s’exposaran als aparadors dels establiments de l’Associació de comerciants del passeig Valldaura i endevinar les frases fetes que s’hi amaguen.

  En els establiments comercials participants, situats, majoritàriament, al passeig Valldaura  (entre la plaça de la República i l’avinguda Rio de Janeiro) trobareu les butlletes de participació i els cartells amb les il·lustracions exposats. En la butlleta de participació hi haurà el número de la il·lustració i el nom i l’adreça del comerç que l’exposarà, el procediment de participació i també tots els premis a què podeu optar.

  Un cop emplenada, s’haurà de portar a un dels punts de lliurament:

  – A la Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona: C. Rosselló i Porcel, 12 baixos (En horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i, dilluns, també, de 16.00 a 20.00 h)

  – Al comerç Bricodom: Pg. Valldaura, 235

  Del 27 d’abril al 10 de maig, tothom qui ho desitgi podrà participar al concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar grans premis patrocinats l’Associació de comerciants del passeig Valldaura:

  El 20 de maig, a les 18.00 h es farà l’acte de cloenda de la campanya i el lliurament de premis del concurs a la Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona.

  PREMIS:

  4a categoria: un llibre i val per esmorzar per a dues persones al Bar Oasis (cafè + pasta)

  3a categoria: un llibre i un val Salut (bescanviables a Farmàcia Borràs, Farmàcia Lluchmajor, Arpa Plantes Medicinals, Quirosport Triatló, Hadda Center o Ciclosport Mota) per valor de 10,00 €)

  2a categoria: un llibre i un val Gourmet (bescanviables a Gran Bistec o Peix Bo)

  1a categoria: un val de 30.00 € bescanviable a qualsevol comerç associat

  Premi especial: un val de 60.00€ bescanviable a qualsevol comerç associat.

  Esperem veure-us-hi concursar!

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes