• Alumnes dels cursos d’estiu visiten el Parlament

    Durant l’activitat, els assistents de dos cursos de nivell bàsic, han pogut conèixer més a fons la història de la institució parlamentària  i també com s’organitza la política catalana, des de qui pot votar fins a qui escull el president de la Generalitat de Catalunya. Gràcies a la visita guiada, els estudiants han fet preguntes per resoldre dubtes i passejar pels amplis passadissos d’aquest emblemàtic edifici.

    Abans de la visita han participat en  una activitat comuna. S’han agrupat per parelles, un de cada curs diferent, s’han presentat, han parlat de la família, del seu pis, dels seus gustos i de les activitats quotidianes que fan.

    Una pràctica en un entorn real del que han estat aprenent a classe amb una persona que no coneixien.

    Després, s’han assegut tots als bancs que hi ha al voltant de l’estàtua El Desconsol de l’escultor Llimona i han escoltat l’explicació del context històric de la commemoració de l’11 de setembre i la història del parc de la Ciutadella a partir de la derrota del 1714.

    Aquesta activitat és complementària als cursos i permet practicar la llengua en una situació real que apropa els assistents al coneixement de la societat catalana: entra en un dels objectius fonamentals del Consorci per a la Normalització Lingüística de donar a conèixer la llengua i la cultura del país.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes