• 575, mirades de la natura dins del Cicle Il·lustrats

    A partir del 13 de setembre torna la 7a edició de la Festa de la Il·lustració al districte de Nou Barris.  Aquest cicle pretén apropar la il·lustració al gran públic presentant-la com una disciplina artística plena de possibilitats i en gran expansió.  Enguany es presenta un cicle relacionat amb l’Orient.  Hi haurà una exposició de sumi-e (pintura japonesa que invita a la relaxació) i shodo (literalment “el camí de l’escriptura”, que és l’art japonès de la cal·ligrafia). 

    Dimarts 17 de setembre, a partir de les 18.00 h, la delegació de Nou Barris impartirà un taller de haikus il·lustrats al Centre Cívic de Torre Llobeta. En el taller s’ensenyarà a crear haikus relacionats amb la contemplació de la natura. Paral·lelament, Raúl Cuenca farà il·lustracions en directe dels poemes que es vagin creant.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes