• 575, mirades de la natura dins del Cicle Il·lustrats

    A partir del 13 de setembre torna la 7a edició de la Festa de la Il·lustració al districte de Nou Barris.  Aquest cicle pretén apropar la il·lustració al gran públic presentant-la com una disciplina artística plena de possibilitats i en gran expansió.  Enguany es presenta un cicle relacionat amb l’Orient.  Hi haurà una exposició de sumi-e (pintura japonesa que invita a la relaxació) i shodo (literalment “el camí de l’escriptura”, que és l’art japonès de la cal·ligrafia). 

    Dimarts 17 de setembre, a partir de les 18.00 h, la delegació de Nou Barris impartirà un taller de haikus il·lustrats al Centre Cívic de Torre Llobeta. En el taller s’ensenyarà a crear haikus relacionats amb la contemplació de la natura. Paral·lelament, Raúl Cuenca farà il·lustracions en directe dels poemes que es vagin creant.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes