• Taller d’escriptura creativa al CC Torre Llobeta

  El taller s’ofereix per dinamitzar el Concurs literari de Nou Barris, un dels esdeveniments culturals més rellevants i consolidats del Districte, organitzat i impulsat pel Centre Cívic Torre Llobeta, les Biblioteques del Districte de Nou Barris, i la delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

  En aquest curs d’escriptura creativa s’hi aprendrà les principals tècniques narratives i eines bàsiques per estimular la creativitat. Es posarà especial èmfasi en el procés creatiu i s’explorarà les potencialitats literàries a partir d’exercicis i lectures compartides. El taller servirà per descobrir diferents estratègies creatives amb l’objectiu de trobar aquella que més s’adiu amb la manera de mirar i interpretar l’entorn de cadascú. A més de llegir més enllà de la història, destil·lar els detalls de la realitat que poden servir per escriure, posar ordre en la imaginació i a buscar l’originalitat del punt de vista. Aquestes hores compartides han de ser un experiment per connectar amb el plaer d’escriure i trobar la realització personal a través de l’experiència del llenguatge.

  – Objectius principals:

  o Estimular la creativitat

  o Perdre la por al full en blanc

  o Desenvolupar certa constància en l’exercici d’escriure

  o Descobrir el nostre punt de vista i veu original

  o Conèixer els elements i l’estructura bàsica d’un text literari

  o Compartir els textos com una manera d’estimular l’exercici crític

  Professor/a: Raquel Santanera
  Edat: Públic adult

  Dijous
  De 19 h a 20:30 h

  10/10/2019 > 12/12/2019
  Preu: 61.50 €

  Inici d’inscripció: 03/09/2019
  Fi d’inscripció: 30/09/2019

  http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/torrellobeta/p/11398/escriptura-creativa-

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes