• Dau Barcelona 2019

    Dau Barcelona 2019Des del dissabte, 23 de novembre de 2019 fins al diumenge, 24 de novembre de 2019
    Recinte Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20)

    El CNL de Barcelona participarà un any més en el Dau Barcelona, la gran festa al voltant del joc organitzada per l’Ajuntament de Barcelona al recinte de la Fabra i Coats.

    Hi tindrà un estand amb una mostra de jocs en català i s’hi faran activitats durant els dos dies per donar a conèixer el programa “I tu, jugues en català?“.

    També s’hi faran les següents activitats:

    • Joc-concurs lingüístic via xarxes socials. Entre tots els participants es farà un sorteig la setmana següent de la fira. El guanyador s’endurà un lot de jocs patrocinat per les empreses de joguines adherides al programa “I tu, jugues en català?”.
    • Joc “Busca-la i encerta-la!”. Joc de frases fetes amb les il·lustracions de la campanya Si l’encertes, l’endevines 2019. Es faran dos sortejos cada dia a l’estand. Els guanyadors rebran joguines patrocinades per empreses adherides al programa “I tu, jugues en català?'”.

    Enguany, el CNL també participarà al Dau Pro, el diumenge a les 11 h. S’hi farà una reunió amb fabricants i comerciants de jocs en català per fer un intercanvi d’experiències i mantenir un debat sobre l’edició de jocs i sobre com fomentar-ne la comercialització.

    A més, s’impartirà una sessió de sensibilització d’una hora als monitors del festival a les escoles.

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes