• Conversem amb Bel Olid sobre Vents més salvatges

    L’escriptora Bel Olid (Mataró, 1977) visitarà dimarts vinent alumnes de la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona per parlar del seu llibre Vents més salvatges. En aquest llibre, Olid barreja la poètica de la quotidianitat amb la militància amb el col·lectiu LGTBIQ, la lluita feminista i la dignitat per a les persones refugiades. Tanmateix, però, la vàlua literària d’Olid no es ressent gent ni mica darrere aquest missatge tan contundent: l’autora mostra, mitjançant petits detalls del dia a dia dels personatges, bocins de la vida difícil, salvatge, de persones diferents, desubicades, esperançades, innocents, belles.

     Durant la trobada, que tindrà lloc al Centre Cívic de Can Verdaguer, alumnes del curs Intermedi 1, que han llegit el llibre aquest trimestre, conversaran amb l’escriptora. Li oferiran la lectura que han fet dels seus textos i li podran fer les qüestions que el llibre els ha suscitat.

     Promoure activitats que fomentin la lectura figura entre els objectius generals i les línies estratègiques del Consorci per a la Normalització Lingüística en reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana a través de la lectura, en espais del teixit cultural del districte.

    Centre Cívic Can Verdaguer

    Dimarts, 26 de novembre, a les 19.30 h

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes