• Nou Barris commemora el centenari Joan Brossa

    Per commemorar el centenari del naixement de Joan Brossa, la delegació de Nou Barris en col·laboració amb el Centre Cívic de Torre Llobeta i l’Associació de Dones en Forma, ha preparat un taller creatiu de poesia visual.

    L’activitat començarà amb un itinerari sensorial per despertar els sentits i experimentar emocions que permetin que la creativitat flueixi lliurement. Tot això amb una gran aliada: la xocolata. Res millor per despertar el cervell i posar en marxa la imaginació que un tros de xocolata.

    Aquest any 2019 està dedicat a commemorar la figura del poeta Joan Brossa.

    Joan Brossa (Barcelona, 1919-1998) va ser un poeta en majúscules que entenia la creació poètica com quelcom que anava més enllà de qualsevol convencionalisme. La poesia era per a Brossa una eina al servei de la comunicació, sense divisió de gèneres, oberta, transversal, polièdrica.

    Tota la poesia de Brossa és plena de referències a la visualitat. Potser per això Brossa s’introduí també en el món de la plàstica. Des dels seus inicis (1941) va crear poemes experimentals de tipus cal·ligramàtic. Però és a partir del 1959 que el poeta intensificà les seves recerques visuals amb les “Suites” de poesia visual.

     

    Inici d’inscripció: 04/12/2019
    Fi d’inscripció: 11/12/2019
    Dijous, 12 de desembre a les 18.00 h, al Centre Cívic de Torre Llobeta

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes