• Aloma, amb Anna Maluquer a Nou Barris

    L’Anna Maluquer, poetessa, rapsoda, conductora de rutes literàries arreu del territori català, difusora activa de la literatura catalana i autora de diversos llibres i CD va compartir amb el club de lectura de nivell mitjà de la Biblioteca de Nou Barris la seva visió de la figura de Mercè Rodoreda i de la seva obra Aloma. A la sessió hi van participar algunes persones que formen part d’altres clubs de lectura de la biblioteca de Nou Barris.

    Durant la trobada, Maluquer va explicar com la vida de Mercè Rodoreda va influir a la seva obra i com, la mateixa autora, havia reescrit algunes de les seves obres de joventut com ara Aloma, que era el llibre en concret que s’hi comentava.

    Aquest caminar sobre el procés de maduresa de la Rodoreda va fer es connectés amb la seva obra, que s’entenguessin els canvis entre l’Aloma del 37 i la del 69 i que es copsés tota la profunditat de l’univers rodoredià

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes