• La delegació de Nou Barris posa imatge al calendari 2020 de la Xarxa 9 Barris Acull

    9 Barris Acull és una xarxa integrada per més de vuitanta entitats, entre les que figuren AAVV, AMPA, parròquies, associacions culturals i esportives, entitats de lleure i de solidaritat, escoles d’adults etc, i en la qual està representat també el districte municipal. La finalitat de la Xarxa és treballar de forma coordinada per fomentar la convivència i facilitar la incorporació als barris dels nous veïns i veïnes que procedeixen de la immigració.

    Durant el mes de novembre van organitzar les jornades Nou paisatge demogràfic. Reptes per la convivència, d’on va sorgir la idea de la temàtica del calendari per al 2020: jovent de Nou Barris, ens preparem per al futur.

    La delegació de Nou Barris va participar en aquest projecte amb alumnes de fins a 30 anys que van prestar la seva imatge. El resultat el podreu veure en la fotografia del mes de març d’aquest calendari.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes