• Política Lingüística i Societat Digital organitzen una jornada per conèixer la importància de les tecnologies de la veu per al futur del català

    Imatge de recurs de la Jornada La sessió, amb la col·laboració de la Fundació PuntCAT, tindrà lloc el 14 de febrer al Movistar Centre de Barcelona

    La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i la Direcció General de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i d’Administració Pública organitzen la Jornada sobre assistents de veu i llengua catalana que tindrà lloc el divendres 14 de febrer, a les 10 h, a la seu de Movistar Centre (Plaça de Catalunya-carrer de Fontanella, Barcelona), amb la col·laboració de la Fundació PuntCAT.

    La Jornada mostrarà la importància que les TIC i, especialment, els assistents de veu tenen per a la llengua catalana, així com l’estratègia del Govern per abordar aquest repte i les experiències que s’estan impulsant des de diverses empreses i entitats. Comptarà amb la presència de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, que formen part del Consell de Direcció interdepartamental encarregat de la promoció de l’ús del domini .cat i de la presència del català a Internet.

    La sessió serà conduïda per la periodista Mariola Dinarès, conductora del programa Popap de Catalunya Ràdio, que farà l’emissió en directe des del Movistar Centre en acabar la Jornada.

    La Jornada amb experts donarà a conèixer l’estratègia del Govern en aquest camp


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes