• Joc d’escapada: Repte aconseguit!

    Per commemorar el Dia Internacional del Joc que se celebra cada 28 de maig, enguany el CNL de Barcelona ha organitzat el joc d’escapada virtual Els diacrítics han volat. La participació al joc ha estat molt positiva

    Els diacrítics han volat és el títol del joc d’escapada virtual que el CNL de Barcelona ha organitzat aquest any per celebrar el Dia Internacional del Joc. Per participar-hi, calia enviar un missatge a una adreça electrònica específica des de la qual s’enviaven totes les instruccions del joc, que va estar actiu del 22 al 31 de maig.
    Les dades de participació han estat molt positives. En total, 632 persones han escrit un correu electrònic al Dr. Dídac Crític per ajudar-lo a trobar els 15 diacrítics perduts per la ciutat de Barcelona. A través de diferents proves, pistes, endevinalles… han hagut d’esbrinar quin era l’espai emblemàtic de la ciutat on s’amagava cadascuna de les paraules. I totes ho han aconseguit!
    El joc ha servit també per recordar i fer practicar a la població quins són els quinze diacrítics que té ara el català, des de la publicació de la Nova Gramàtica de l’any 2017.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes