• Concurs #enamoram2020 per celebrar un Sant Jordi inèdit

    Es tracta d’un concurs de declaracions d’amor que tindrà lloc durant la setmana de Sant Jordi, del 20 al 26 de juliol
    Enguany, a l’entorn d’un Sant Jordi molt especial que se celebrarà el proper 23 de juliol a causa de la Covid-19, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona vol donar visibilitat a la llengua catalana entre la ciutadania per celebrar, a més del dia del llibre per excel·lència, el dia dels enamorats amb el concurs #enamoram2020

    El CNL de Barcelona convida la ciutadania en general i també els seus alumnes a participar en el concurs literar#enamoram2020, que consisteix a elaborar declaracions d’amor en format escrit, de vídeo o d’àudio durant la setmana de Sant Jordi, que enguany s’ha traslladat al 23 de juliol per l’emergència sanitària.

    Les declaracions d’amor es podran publicar a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #enamoram2020. Les publicacions que no continguin aquesta etiqueta no seran acceptades per participar al concurs.

    Les publicacions de text tindran una llargada màxima de 140 caràcters i les de vídeo i d’àudio, una durada màxima de 60 segons. Els textos podran anar acompanyats d’una imatge.

    Entre tots els participants, se seleccionaran les millors declaracions d’amor, segons criteris literaris, estètics i creatius. El dia 29 de juliol s’anunciaran els guanyadors en les següents categories:

    • Declaració més original
    • Declaració més divertida
    • Declaració més emotiva

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes