• Sant Jordi al juliol…

    Avui, 23 de juliol del 2020, celebrem el Sant Jordi d’estiuEls llibres i les roses seran protagonistes d’un Sant Jordi d’estiu que vol recuperar l’esperit de la festa que no es va poder celebrar el 23 d’abril a causa del confinament

    Resultat d'imatges per a libros

    La diada havia de ser als carrersperò no es podrà commemorar com era previst per culpa de l’aparició de rebrots de la covid-19. 

    Malgrat que s’han anul·lat  les parades de llibres al passeig de Gràcia de Barcelona, totes les llibreries obriran i faran un 10% de descompte 

    És el cas de la nostra llibreria preferida: la font de mimir: 

    Avui, celebraran el Dia del Llibre i la Rosa, en substitució de la Diada de Sant Jordi 2020. Són conscients que molts ja vau fer les compres de Sant Jordi durant la desescalada, i per això us estan molt agraïts. Tot i això, durant el dia d’avui, posaran una paradeta davant la llibreria i prendran les mesures necessàries perquè es pugui gaudir d’aquest dia amb seguretat. 
     

    Ens recomanem que hi anem amb una idea clara de què volem per agilitzar el trànsit; si no, també es pot consultar la seva llista de recomanats a les xarxes. 

    Gaudiu dels llibres i dels llibreters i cuideu-vos molt! 


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes