• Presentació dels plans per fomentar el català i l’anàlisi de l’oferta lingüística al comerç de 10 ciutats de Catalunya

    Portada de l'Ofercat 2019La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, acompanyada del cap del Servei d’Informació, Difusió i Estudis de Política Lingüística, Anton Ferret, i el cap del Servei de Foment de l’Ús del Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, Carles de Rosselló, presentarà l’anàlisi de l’oferta lingüística i els plans per fomentar el català a 10 ciutats de Catalunya. La sessió, en línia, serà el dilluns, 2 de novembre, a les 11 h i per poder-la seguir cal inscriure-s’hi prèviament en aquest formulari.

    L’Ofercat és el programa de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística que combina l’anàlisi de l’oferta lingüística en les principals zones comercials amb l’impuls de plans per promoure-hi l’ús. En aquesta edició, el programa s’ha desplegat en 10 ciutats: Cerdanyola, Manresa, Molins de Rei, Mollet del Vallès, Reus, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans.

    Aquesta presentació serà el punt de partida de les presentacions a cadascuna de les localitats, que es portaran a terme en els propers mesos.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes