Arxiu per novembre, 2020

  • Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018. Resultats a Barcelona

    El passat 13 de novembre es va fer pública l’Enquesta d’usos lingüístics de la població (2018)

    Es va mostrar la situació sociolingüística de la ciutat de Barcelona, es va comparar amb la de Catalunya i com ha evolucionat des de l’edició de l’Enquesta de l’any 2008. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, la presentació la va fer Anna Torrijos, sociòloga, tècnica del Servei d’Informació, Difusió i Estudis de la Direcció General de Política Lingüística i també va comptar amb la presència de Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona.

    Presentació enquesta d’usos lingüístics de la població 2018

    Article complet

  • Participació en el Dau Barcelona 2020

    El CNL de Barcelona participarà un any més en el DAU Barcelona, que se celebrarà els dies 14 i 15 de novembre en format virtual. En aquesta edició del DAU Barcelona, el CNL de Barcelona organitzarà tres jocs de llengua a través d’Instagram. Per participar-hi caldrà connectar-se als directes que es faran a través del compte del CNL de Barcelona (@cnlbarcelona) i del Festival DAU (@daubarcelona). Es sortejaran lots de jocs entre les persones que hi concursin.

     

    • TROBA-LES TOTES!

    Caldrà escriure al xat del directe d’Instagram del @cnlbarcelona el màxim paraules possibles en un temps determinat que comencin, acabin o incloguin una lletra o dígraf en concret i que es puguin trobar en un lloc determinat

    Dissabte 14 de novembre a les 11 h.

    Bases del concurs.

    • PARAULES TRAPELLES

    Aquest joc consistirà a mostrar una imatge d’un objecte el nom del qual es confon habitualment amb el d’una altra cosa totalment diferent; seguidament, es dirà en veu alta la categoria al qual pertany la paraula que cal endevinar i que sovint es confon amb la de la imatge proposada. Els participants, en un temps limitat, hauran d’endevinar la paraula amagada darrere la imatge.
    Dissabte 14 de novembre a les 17 h.

    Bases del concurs.

    • MEMOMOTS

    Caldrà escriure al xat del directe d’Instagram del @cnlbarcelona el màxim de paraules possibles de la categoria establerta pels conductors, en un temps determinat, a partir de les imatges que prèviament s’hauran mostrat.

    Diumenge 15 de novembre, a les 11 h.

    Bases del concurs.

    Virtual
    Barcelona

    Article complet

  • El CPNL cessa l’activitat presencial

    Tots els cursos de català presencials passen a la modalitat en línia
    A causa de la situació sanitària actual, a partir del 2 de novembre tots els cursos presencials i semipresencials del CPNL passen a la modalitat 100 % en línia

    Amb tot, en aquells cursos en què haguem detectat que hi ha alumnes amb dificultats per accedir a la plataforma virtual d’aprenentatge, durant els primers dies de la setmana encara farem alguna sessió presencial amb la finalitat d’ajudar i acompanyar els alumnes a accedir a la nostra plataforma.

    De moment es mantenen les proves i exàmens presencials que hi ha programats. Si hi ha canvis, s’informarà oportunament.

    Tots els serveis de català del CNL també estaran tancats, excepte per als registres d’entrada i de sortida i aquelles qüestions que no es puguin resoldre a distància.

    L’atenció al públic es farà per correu electrònic o per telèfon. En casos excepcionals, s’atendrà amb cita prèvia.

    Informació actualitzada aquí.

    Article complet


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes