• Enquesta d’usos lingüístics de la població 2018. Resultats a Barcelona

    El passat 13 de novembre es va fer pública l’Enquesta d’usos lingüístics de la població (2018)

    Es va mostrar la situació sociolingüística de la ciutat de Barcelona, es va comparar amb la de Catalunya i com ha evolucionat des de l’edició de l’Enquesta de l’any 2008. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, la presentació la va fer Anna Torrijos, sociòloga, tècnica del Servei d’Informació, Difusió i Estudis de la Direcció General de Política Lingüística i també va comptar amb la presència de Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona.

    Presentació enquesta d’usos lingüístics de la població 2018

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes