• Participació en el Dau Barcelona 2020

    El CNL de Barcelona participarà un any més en el DAU Barcelona, que se celebrarà els dies 14 i 15 de novembre en format virtual. En aquesta edició del DAU Barcelona, el CNL de Barcelona organitzarà tres jocs de llengua a través d’Instagram. Per participar-hi caldrà connectar-se als directes que es faran a través del compte del CNL de Barcelona (@cnlbarcelona) i del Festival DAU (@daubarcelona). Es sortejaran lots de jocs entre les persones que hi concursin.

     

    • TROBA-LES TOTES!

    Caldrà escriure al xat del directe d’Instagram del @cnlbarcelona el màxim paraules possibles en un temps determinat que comencin, acabin o incloguin una lletra o dígraf en concret i que es puguin trobar en un lloc determinat

    Dissabte 14 de novembre a les 11 h.

    Bases del concurs.

    • PARAULES TRAPELLES

    Aquest joc consistirà a mostrar una imatge d’un objecte el nom del qual es confon habitualment amb el d’una altra cosa totalment diferent; seguidament, es dirà en veu alta la categoria al qual pertany la paraula que cal endevinar i que sovint es confon amb la de la imatge proposada. Els participants, en un temps limitat, hauran d’endevinar la paraula amagada darrere la imatge.
    Dissabte 14 de novembre a les 17 h.

    Bases del concurs.

    • MEMOMOTS

    Caldrà escriure al xat del directe d’Instagram del @cnlbarcelona el màxim de paraules possibles de la categoria establerta pels conductors, en un temps determinat, a partir de les imatges que prèviament s’hauran mostrat.

    Diumenge 15 de novembre, a les 11 h.

    Bases del concurs.

    Virtual
    Barcelona

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes