• Celebrem Sant Jordi amb l’#enamoram2021

    Es tracta de la segona edició d’aquest concurs de declaracions d’amor, que aquest any tindrà lloc des del 12 fins al 25 d’abril

    El CNL de Barcelona convida la ciutadania en general i també els seus alumnes a participar al concurs #enamoram2021, que consisteix a elaborar declaracions d’amor en format escrit, de vídeo o d’àudio del 12 al 25 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

    Les declaracions d’amor es podran publicar a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb les etiquetes #enamoram2021 i #SantJordiCPNL. Les publicacions que no continguin l’etiqueta #enamoram2021 no seran acceptades per participar al concurs.

    Les publicacions de text tindran una llargada màxima de 140 caràcters i les de vídeo i d’àudio, una durada màxima de 60 segons. Els textos podran anar acompanyats d’una imatge.

    Entre tots els participants, se seleccionaran les millors declaracions d’amor, segons criteris literaris, estètics i creatius. El 30 d’abril s’anunciaran els guanyadors en les següents categories:

    • Declaració més original
    • Declaració més divertida
    • Declaració més emotiva

    Els premis estan patrocinats per Fent País, el Festival Cruïlla i els Serveis Editorials de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

    Bases del concurs


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes