• Participa al concurs Si l’encertes, l’endevines i guanya important premis

    Un any més, el CNL de Barcelona posa en marxa la campanya Si l’encertes, l’endevines a tots els districtes de la ciutat. A Nou Barris, les botigues de l’Associació de comerciants del passeig Valldaura, exhibiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català. El concurs, amb importants premis cedits per l’associació de comerciants, consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada. Tothom que ho desitgi podrà participar al concurs, s’hi podrà participar tant de manera presencial, omplint una de les butlletes repartides per tots els comerços, o bé a partir d’una butlleta electrònica. El període de participació serà de l’1 al 27 de juny.
    Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l’escola La Llotja i el CNL de Barcelona. Dinamitza els eixos comercials de la ciutat a través d’una campanya en què la llengua catalana i l’art de la il·lustració en són els eixos vertebradors, i fa partícip el col·lectiu jove d’un projecte lingüístic de ciutat tot donant-los l’oportunitat d’exposar les seves creacions en un aparador insuperable.

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes