• Entrega de premis del concurs Si l’encertes, l’endevines edició juny 2021

    Dijous passat, 8 de juliol, va tenir lloc el lliurament de premis de l’edició juny 2021 del concurs Si l’encertes, l’endevines. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l’escola La Llotja i el CNL de Barcelona. Dinamitza els eixos comercials de la ciutat a través d’una campanya en què la llengua catalana i l’art de la il·lustració en són els eixos vertebradors, i fa partícip el col·lectiu jove d’un projecte lingüístic de ciutat tot donant-los l’oportunitat d’exposar les seves creacions en un aparador insuperable. Al districte de Nou Barris, l’exposició dels cartells per a concursar han estat als comerços de l’Associació de Comerciants del passeig Valldaura, patrocinadors, també, dels premis de concurs en aquests districte de Barcelona.

    L’entrega dels premis, consistents en vals de compra de 30€ més un obsequi de productes de menjar, es va fer a les autoescoles Batlle, on treballa la presidenta de l’Associació, en un acte sense públic a causa de la situació sanitària.

    Des de la delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, volem donar efusivament les gràcies tant al concursants d’aquesta edició per haver-hi participat com a l’Associació de Comerciants del passeig Valldaura per acollir la iniciativa del concurs i per patrocinar-ne els premis.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes