• Visita a les masies de Nou Barris

    Dijous passat un grup d’alumnes d’un curs de Bàsic 1 va fer una visita a les masies de Can Verdaguer i Can Valent. Can Pere Valent es va construir pels volts dels segles XVI i XVII. És d’estructura clàssica, malgrat que la nau de l’esquerra és més ampla que la de la dreta. Alguns estudis diuen que és perquè els constructors van aprofitar una antiga torre de defensa medieval. Can Verdaguer va ser l’última masia en funcionament de la ciutat de Barcelona. És del segle XVI i està catalogada com a patrimoni històric de la ciutat.
    Durant la sortida, es van poder veure els elements comuns dels masos i imaginar-se un espai ple de camps on ara hi ha molts edificis.
    Els assistents van practicar lèxic de mobiliari urbà i d’arbres.
    Finalment, van fer una passejada per l’exterior del Parc de Bombers de Sant Andreu i van recordar les normes bàsiques de prevenció d’incendis.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes