• 23è Concurs de Còmic de Nou Barris

   

  El CC Can Verdaguer i el Districte Nou Barris, en col·laboració amb escoles de còmic, editorials, botigues, Biblioteques de Barcelona i la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona, obren la convocatòria del 23è Concurs de Còmic de Nou Barris.

  La temàtica, la tècnica i el disseny del còmic són lliures. Poden ser en qualsevol llengua, tot i que aleshores hauran d’entregar-se traduïts al català o castellà. Les obres seran d’un mínim de dues pàgines i d’un màxim de quatre, en blanc i negre o en color.

  Cada participant podrà enviar, a dins d’un sobre tancat, un màxim de dues obres inèdites dintre de dues categories: una de 9 a 15 anys i la segona de 16 anys en endavant.

  A cada categoria es premien tres obres més la menció especial al Millor còmic en català i al Millor còmic amb perspectiva LGTBI.

  Les obres es poden presentar fins al 16 de maig de 2023 i ha de ser de manera presencial al CC Can Verdaguer, a l’Espai Jove Garcilaso (c/ Garcilaso, 103) o a l’Espai Jove Palau Alòs (c/ de Sant Pere Més Baix, 55).

  La publicació del veredicte tindrà lloc al centre cívic el dissabte 10 de juny de 2023 i totes les obres formaran part d’una exposició que s’inaugurarà aquell mateix dia i que es podrà visitar fins al 15 de juliol.

  Serà el sisè any que es pot concursar en la categoria de còmic infantil i juvenil en català, gràcies a la col·laboració amb la delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

  Aquesta activitat forma part de la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l’augment de l’oferta, incentivant la creació i l’edició de còmics en català.

  Bases del concurs

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes