• 3 nous establiments col·laboradors al Mercat de la Mercè

  Els establiments col·laboradors són gairebé 5.000 comerços, bars, restaurants, etc. on, a més de parlar-te en català, t’ajudaran a practicar-lo. El Mercat de la Mercè se suma al programa de Voluntariat per la llengua amb 3 parades com a establiments col·laboradors.

  Són les parades 66-69, Àngels Fruits Secs, on podreu trobar fruita seca i llegums;

   

  la parada  113, Gloria Vila Salaons, que tenen salaons, olives, envinagrats i bacallà;

  i, finalment, la parada 184, Tarruella, amb productes del porc, fresc i embotit, i formatges.

  Un mercat que fa barri

  El Mercat de la Mercè es va inaugurar l’any 1961, coincidint amb la urbanització de bona part del districte de Nou Barris i l’arribada de nous veïns a aquesta part de la ciutat. La construcció es va fer als terrenys de l’antiga masia de Can Basté, al bell mig del camí que anava d’Horta a Sant Andreu. En aquell temps, la zona no comptava amb equipaments i el mercat, des de l’inici, es va convertir en un important espai de trobada per a la gent del barri.

  Des de llavors, tots els paradistes s’han esforçat per mantenir aquest lligam, organitzant i participant de forma activa en tot tipus d’iniciatives que fomenten el bon veïnatge. En reconeixement a aquesta aposta per Nou Barris i pel fet d’haver estat el primer mercat municipal en associar-se a un eix comercial, van rebre l’any 2011, el premi “Millor Mercat del Món” que atorga l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

  Al llarg de la seva història, el Mercat de la Mercè ha viscut intervencions puntuals per millorar les instal·lacions i adaptar-se als nous temps. La més recent data de l’any 2017, quan es van remodelar per complet els magatzems del Mercat i la façana del carrer Sant Iscle, on s’ha habilitat una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

  Actualment, el prestigi del Mercat de la Mercè, de la qualitat i varietat dels productes que s’ofereixen a les 59 parades i de la seva destacada oferta de peix fresc ha traspassat els límits del barri, propiciant un important flux de clients que arriben d’altres punts de la ciutat per comprar al mercat. Per a tots, per als que viuen més a prop i per als que estan més lluny, s’ofereix el servei de repartiment a domicili, pàrquing, venda en línia, comandes via WhatssApp, enviament de newsletters amb informacions d’interès general, activitats infantils setmanals, tallers, … i aconsegueixen, que la compra al mercat resulti, realment, una experiència immillorable.

  El Mercat (mercatdelamerce.cat)

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes