• Si l’encertes, l’endevines 2023 finalitza amb un acte a la Papereria Raima

  Ahir dimecres 7 de juny es va celebrar la cloenda de la campanya a tot Barcelona i es van lliurar els premis als guanyadors de Ciutat Vella i a les millors il·lustracions
  Foto de família al final de l’acte amb els cartells de la campanya de fons.

  La campanya Si l’encertes, l’endevines 2023 es va cloure ahir a la Papereria Raima, la més gran d’Europa, situada al carrer Comtal.

  En aquest acte final, es van atorgar els premis als guanyadors del concurs fet a Ciutat Vella, en col·laboració amb l’eix comercial Barna Centre. També es van entregar els premis del jurat i del públic a les dues millors il·lustracions dels cartells, que representen frases fetes, i que han estat fetes un any més per alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja.

  Txell Pujol, coordinadora de Dinamització i Assessorament del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va conduir l’esdeveniment, en què hi va haver parlaments de representants de totes les organitzacions que han fet possible un any més el concurs.

  Genís de Diego, professor de l’Escola Llotja, va recordar la importància per als alumnes de participar en una iniciativa que els permet mostrar i exhibir els seus treballs al carrer, cosa que els aporta contacte amb el públic extern i reconeixement.

  Isabel Vilar, representant de l’eix comercial Barna Centre, amb qui s’ha organitzat el concurs al districte de Ciutat Vella, també va donar les gràcies per la possibilitat de participar en una iniciativa que posa de manifest que “el comerç és molt més, un instrument per fer barri i fer ciutat, i una eina de cohesió social com ho és l’ús de la nostra llengua”.

  Finalment, Jordi Font, subdirector del CNL de Barcelona, també va posar en valor un projecte que “vincula les persones, fa barri i fa que coneguem el comerç de proximitat”.

  En aquesta edició del “Si l’encertes, l’endevines”, hi han col·laborat 400 establiments i hi han participat més de 600 persones a tot Barcelona. S’han fet 40 il·lustracions diferents. Cada establiment participant i integrat dins l’eix comercial col·laborador del barri ha exhibit un dels cartells. Els participants havien de recórrer les botigues i endevinar-ne les frases fetes representades per optar al sorteig dels premis.

  Precisament els tres guanyadors del concurs a Ciutat Vella van rebre en aquest acte a Raima els premis, patrocinats per Barna Centre i per Fundació Foto Colectània.

  També es van anunciar les il·lustracions guanyadores del premi del jurat expert i del premi del públic, que van ser “Pujar la mosca al nas”, de Paula Pérez, i “Tirar floretes”, de Rubén Cazorla. Tots dos van obtenir premis de Barcelona LlibresArtcants i TRESC – Comunitat de Cultura.

  L’inici i el final de l’acte van estar amenitzats per actuacions musicals d’estudiants del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes