• Nou establiment per al Voluntariat per la llengua a Nou Barris

    Teixits Irelena és el nou establiment col·laborador del programa Voluntariat per la llengua de Nou Barris. Trobareu el comerç al passeig de Fabra i Puig, 248.

    És una botiga de cortines dedicada a la confecció i instal·lació de cortines i productes tèxtils per a la llar. Va ser fundada el 1964 per Josep Gonzalez i la seva dona. Fa més de 50 anys que vesteixen llars arreu de Catalunya. Gràcies a la confiança dels seus clients, continuen treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

    Controlen tot el procés de confecció de les cortines, des de la selecció dels teixits fins a la instal·lació. Realitzen tot tipus de cortines a mida per a particulars i empreses, amb profesionals amb una gran experiència, taller i instal·lador propi.

    Si els visiteu, estaran encantats d’ajudar-vos a practicar el català!

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes