• Visita al mercat de la Mercè

    Un grup de la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona va conèixer el mercat de la Mercè la setmana passada. Per aprendre una llengua cal practicar-la tant com sigui possible, per això, una de les activitats importants en els cursos, són les sortides fora de l’aula per parlar el català en contextos informals.

    La visita, la va conduir la Carme Garrido, directora del mercat. La Carme  va atendre molt amablement els alumnes i els va encomanar l’esperit de plaça. Va explicar unes dades molt interessants sobre la quantitat de mercats que hi ha a Barcelona, quants n’hi acostuma a haver per districte, la història del mercat de la Mercè i fins i tot, què cal fer per obrir-hi una parada. Com que la trobada era amb tot de parades de menjar, els assistents van practicar el vocabulari d’aquells productes que habitualment no es troben en un supermercat.

    Abans de marxar la Carme va obsequiar cada alumne amb una pràctica bossa del mercat de la Mercè i un llibre de receptes.

    L’activitat va permetre als alumnes de practicar en un context real vocabulari i expressions que han après a l’aula i aprendre’n de noves.

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes