• En català també és de llei

    En català, també és de lleiSi parlem de justícia també ho podem fer en català. Fes servir la teva llengua amb total garantia jurídica i legal. Utilitza el català quan et relacionis amb la justícia i els seus professionals. En català, també és de llei

    http://www.gencat.cat/llengua/justicia/

    Sabies que la justícia està preparada per treballar en català? Sabies que els documents en català són vàlids a tots els efectes? Tens clar que quan ets el client l’advocat t’ha de representar en la llengua que triïs? Trobaràs aquesta informació a l’opuscle. Descarrega-te’l!

    opuscle_llei

    Tens algun dubte sobre l’ús del català al món de la justícia? Vols formular una queixa perquè no s’han respectat els teus drets lingüístics? Necessites més informació? L’Oficina de Garanties Lingüístiques de la Direcció General de Política Lingüística és al teu servei. Posa-t’hi en contacte.

    Oficina de Garanties Lingüístiques

    Preguntes més freqüents

    Som al teu costat

    “En català, també és de llei” és una campanya impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Departament de Justícia, el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, l’Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Deganat Autonòmic dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de Catalunya, i el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes