• Sessió “Català i empresa. Ja estàs al dia?

    El Departament de Cultura organitza el 2 de juliol la sessió “Català i empresa. Ja estàs al dia?”

    Sessió 'Català i empresa. Ja estàs al dia?'

    La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura, amb el suport de Mobile World Capital Barcelona i Movistar, organitza la sessió “Català i empresa. Ja estàs al dia?” el dijous 2 de juliol, a les 12 h, a l’Auditori (planta 2) del Mobile World Centre (plaça de Catalunya, Portal de l’Àngel).

    La sessió s’inscriu en el programa “Català i empresa. Ja estàs al dia?” de la Direcció General de Política Lingüística, que té per objectiu incrementar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial, fer créixer l’oferta de productes i serveis en català, i garantir els drets lingüístics dels consumidors. L’acte el conduirà el periodista Albert Closas, director del programa Valor afegit de TV3.

    El periodista especialitzat en economia d’El Periódico, Agustí Sala, pronunciarà la conferència “Empresa, entre Pompeu Fabra, Shakespeare i la pedanteria”. Tot seguit hi haurà unes breus intervencions de persones destacades en l’àmbit socioeconòmic, que parlaran des de la seva pròpia experiència sobre la llengua com a instrument de qualitat en el mercat català, i que representaran les diverses raons perquè l’empresa parli en català. Hi intervindran el president de PIMEC Barcelona, Víctor Campdelacreu; el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile; el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Joan B. Casas; el president de l’Associació Catalana d’Assessors Fiscals, Comptables i Laborals, Josep Maria Paños; el membre del Consell d’Administració d’ATO, Josep Maria Lleal; el soci director de Font Advocats, Eloi Font, i l’economista i publicista i creadora de Mosaiking Comunicació, Marta Royo.

    La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, farà la cloenda de la sessió.

    La sessió s’adreça especialment a empreses, organitzacions empresarials, col·legis i associacions professionals. L’assistència a la sessió és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament.

    Sessió “Català i empresa. Ja estàs al dia?”

    Formulari d’inscripcions

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes