• Voluntaris i aprenents coneixen l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona

    Ho van fer en el marc d’un nou acte de presentació de parelles lingüístiques, organitzat conjuntament per la Delegació de Nou Barris i el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona.
    Voluntaris i aprenents coneixen l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona

    Foto de grup de les parelles lingüístiques que es van conèixer ahir a l’acte

    Ahir dilluns 18 d’abril es va celebrar un nou acte de presentació de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua, aquest cop al Districte de Nou Barris i prenent com a escenari l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona.

    L’acte es va iniciar amb una presentació de la nova campanya engegada recentment pel CNL de Barcelona, i vinculada a la festivitat de Sant Jordi: A l’abril, cada paraula val per mil. Aquesta iniciativa consisteix a distribuir entre alguns comerços de la ciutat cartells que expliquen l’origen d’una paraula vinculada a l’establiment en concret. Per aquest motiu, a l’acte d’ahir també hi va participar el president de l’eix comercial de Fabra centre, Jordi Navarro, que va donar a conèixer quines altres activitats organitzen els comerços del Passeig Fabra i Puig per dinamitzar el barri.

    Tot seguit, Marcel Pellejà, responsable del Voluntariat per la llengua de Barcelona, va explicar el funcionament del programa, i Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, va fer un breu resum de tots els serveis que ofereix el Centre.

    Els cartells de la campanya A l’abril, cada paraula val per mil van servir perquè cada voluntari i aprenent conegués la seva parella, a través de l’activitat lúdica Busca la teva parella lingüística. Aprofitant el bon temps, el públic va deixar la sala d’actes i es va aplegar al pati de l’escola on cada persona va haver de buscar aquella altra que tenia el mateix cartell. Així com es trobaven, s’anaven iniciant les que havien de ser les seves primeres converses com a parella lingüística.
    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes