• Alumnes de la delegació de Nou Barris van a l’espectacle ‘Eros i Eris’ de la Sala Barts

    Dijous passat al vespre, un grup d’alumnes de la Delegació de Nou Barris van anar al teatre. L’obra escollida va ser Eros i Eris, un espectacle naturalista i cínic, fa riure al públic amb molta facilitat, i de contrast amb el realisme de les escenes, fet que fa ballar  l’espectador amb la seva pròpia consciència

    Imagebarts Eros i Eris és una obra teatral, en català, amb una durada de 70 minuts. El repartiment està format per tres actrius i dos actors. Aquesta proposta teatral basada en el text del mateix nom, és una tragicomèdia on el sexe, l’amor, l’odi i la mort tenen un espai comú on es troben còmodes. L’argument es basa en el plantejament de què passaria si dues parelles i una noia joves comencen a confondre sentiments fruit de la montonia de les seves vides. La traïció, la sensualitat, la passió i, finalment, la mort, són els acompanyants perfectes per a aquesta lluita entre la coherència i el desig.

    La Sala Barts és un espai de creació recent ideat com un nou concepte de centre cultural vinculat a l’entorn del Paral·lel. Un projecte ciutadà, contemporani, amb propostes per a tots els públics obertes a qualsevol manifestació artística. Obert a la música. Epicentre de festivals i de cicles oferint concerts singulars i únics, involucrant artistes, tant consolidats com emergents, en el projecte. Però també obert al teatre -d’autor, musical o infantil- i a la comèdia, a la dansa, al circ contemporani, l’il·lusionisme i la màgia. Als continguts audiovisuals, la gastronomia i a la paraula, el debat i el pensament. A la ciència, la investigació i les humanitats a través de conferències, classes magistrals, diàlegs i trobades amb creadors i pensadors.

    Prèviament a la sortida al teatre els alumnes de la Mercè Sagrera i la Mireia Nebot van poder treballar a classe dues escenes de l’obra cedides per la companyia de teatre. Les dues escenes premetien treballar un català àgil i col·loquial on surten pocs personatges i on les rèpliques són bastant curtes.
    Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes