• La delegació de Nou Barris surt al carrer

    mostra2Dijous passat a la tarda, amb motiu del Dia mundial sense cotxes i dins de la Setmana de mobilitat sostenible i segura de Barcelona, la delegació de Nou Barris va muntar una parada d’informació a l’Avinguda Rio de Janeiro, entre els carrers de Piferrer i Ciutat de Mallorca en l’entorn d’una mostra d’entitats organitzada pel Centre Cívic Can Verdaguer.

    La parada de la delegació anava destinada a explicar els serveis del CNL de Barcelona, des de l’ensenyament de català, a activitats fora de l’aula, campanyes per promoure l’ús i el coneixement de la llengua catalana fins al servei d’assessorament lingüístic o el treball transversal amb d’altres organismes. En aquest sentit, l’oferta estava classificada segons els títols Vine i aprèn català: cursos de tots els nivells i modalitats (presencials, semipresencials i en línia) i cursos complementaris per a l’expressió oral o escrita i específics. Llengua i promoció de l’ús: amb les campanyes I tu, jugues en català?, Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! i Català i empresa. Ja estàs al dia?, més el programa de Voluntariat per la llengua. Aprendre i usar la llengua fora de l’aula: amb material de difusió de les activitats de la delegació com ara el Club de lectura intermedi, El Club del joc o la Radionovel·la.cat. I, per últim, Treball en xarxa: a partir de convenis de col·laboració.mostra1

    Durant la tarda, van anar passant antics alumnes de la delegació i gent que encara no havia fet mai cap curs de català, però que s’hi va interessar després de les explicacions.
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes