• Acaba el Cicle il•lustrats amb una alta participació i assistència

    09_30_divendres_animats

    Aquest divendres 30 de setembre finalitzarà el cicle d’activitats il·lustrats que, des del 9 de setembre ha tingut lloc a equipaments de Nou Barris. L’última activitat serà, doncs, divendres a les 19.00 h a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta amb la projecció de la novel·la gràfica adaptada al cinema d’animació Arrugues. Durant l’acte, Llorenç Esteve i Toni Marin, compositor i productor executiu del film ens parlaran del viatge apassionant de convertir una novel·la gràfica en una pel·lícula d’animació.

     

    Cal ressaltar que el seguit d’activitats del cicle ha estat tot un èxit: l’exposició Humaniamals: quan la distància entre humans i animals és més aparent que real, ha comptat amb més de 120 espectadors i les diferents activitats han sumat vora 70 assistents.

     

    Il·lustrats ha estat possible gràcies a l’organització del Centre Cívic de Torre Llobeta i a la col·laboració de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, la llibreria La font de mimir i la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona que ha volgut sumar el cicle a la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes