• La pell freda al Club de lectura intermedi de Nou Barris

    la-pell-fredaDilluns vinent a la tarda tindrà lloc la tercera sessió del Club de lectura intermedi que condueix la delegació de Nou Barris a la biblioteca de Nou Barris.

    En aquesta ocasió es comentarà el llibre La pell freda, d’Albert Sánchez Piñol. Si no heu llegit encara res d’aquest autor, i les 608 pàgines de Victus us imposen cert respecte, us recomanem La pell freda, una novel·la de gènere fantàstic, d’acció i aventures, però també de reflexió sobre la por.

    La història se situa en una minúscula illa, suposadament deserta, on un antic activista republicà irlandès, en Kollege, desembarca per recollir dades meteorològiques durant un any. Allí troba un altre home, Batís Coffó, un oficial de senyals aparentment boig, que viu en un far. Però el principal perill de l’illa són unes bèsties aquàtiques, els granotots, que apareixen al vespre i marxen amb els primers raigs de sol. Els dos homes es refugien al far per poder resistir els atacs dels granotots i Kollege descobreix que Coffó té una femella de granotot domesticada, Aneris, que és la seva amant. A poc a poc va coneixent a Aneris i comença a veure diferent els granotots.

    La pell freda va ser la novel·la amb la qual l’antropòleg barceloní Albert Sánchez Piñol va saltar a la fama com a escriptor el 2002, editada per La Campana. L’obra ha tingut un èxit molt notable amb múltiples reimpressions, traduccions i venda dels drets. També hi ha prevista una versió cinematogràfica. Ha estat traduïda a 37 llengües, i l’edició en català ha venut més de 150.000 exemplars.
    dilluns, 12 de desembre
    biblioteca de Nou Barris, a les 19.00 h
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes