• “A l’abril cada paraula val per mil” arriba als comerços i mercats de Barcelona

    Per segon any consecutiu, el CNL de Barcelona llança la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”, una iniciativa cultural per celebrar Sant Jordi als comerços i, enguany, també als mercats de la ciutat amb la col·laboració de Mercats de Barcelona.

    Com a novetat, aquest any també participen en aquesta campanya, que durarà tot el mes d’abril, els mercats de Barcelona.

     “A l’abril cada paraula val per mil” és una col·lecció de cartells que expliquen l’etimologia de paraules relacionades amb el comerç amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Enguany, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona repartirà més de 6.000 cartells a comerços i mercats de la ciutat amb 92 paraules diferents.

    Amb la col·laboració de Mercats de Barcelona, aquest any la campanya s’estén a les parades dels mercats de la ciutat on els clients seran convidats a participar en el sorteig de tres cistelles amb productes de mercat . Per participar en el sorteig caldrà fer-se una autofoto amb un dels cartells de la campanya que trobaran penjats a les parades entre el 4 i el 29 d’abril. Després caldrà fer-se seguidor del Facebook de Mercats de Barcelona @MercatsBarcelona i pujar-hi l’autofoto. Consulteu aquí les bases del sorteig.

    L’objectiu de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” és divulgar la llengua catalana d’una manera lúdica, popular i científica i promoure’n l’ús al comerç de la ciutat.

    La campanya també serà present a Twitter amb l’etiqueta #valpermil .

    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats

     

    Save

    Save

    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes