Ara ve Nadal!!

Ja som a final de trimestre i amb aquest ens arriba Nadal i final de curs! Per tal que prepareu bé les festes de Nadal us penjo dues Nadales, una popular i tradicional, i l’altra actual, espero que us agradin i que passeu un Bon Nadal i que tingueu un molt Bon Any Nou!

També us penjo l’enllaça al dossier on trobareu les lletres i dues de les tradicions més populars catalanes: el tió i el caganer!

Tradicions de Nadal catalanes

Share

Llogo el meu pis

Aquest espai és perquè hi aneu deixant els vostres anuncis per llogar el vostre pis. Podeu deixar els anuncis i llegir els dels vostres companys per després decidir quin us agrada més i quin voleu llogar.

Per cert, què us sembla el plànol del pis que us proposo? Us agrada? Com és?

 

planol pis

Share

Qui és qui?

Us proposo que feu una descripció d’una persona coneguda (del món de l’espectale, dels esports, de la cultura…) i després la resta ha d’endevinar qui és.

La persona que us descric jo és un home d’uns vint-i-sis anys. És ros i té els ulls blaus, és molt maco. Porta els cabells curts i els té llisos. Normalment portabarba i bigoti. És alt i fort.
És català i juga a futbol i, de vegades, fa de model. La seva xicota és molt famosa en tot el món.

Qui és?imagesCA7FXZQ3

Share

El meu dia preferit

El dia que més m’agrada de la setmana és el divendres perquè només treballo al matí i tinc tota la tarda lliure. Al matí, em llevo a un quart de 8. Em dutxo i esmorzo. Per esmorzar, prenc un cafè i pa amb tomàquet. A un quart de 9 agafo el tren per venir a treballar a Cerdanyola. Començo a treballar a les 9. Durant el matí sovint preparo classes, a vegades faig reunions amb els companys i de tant en tant envio correus electrònics. Plego a dos quarts de 3A la tarda no treballo mai.

A les 3 en punt dino i després vaig a comprar. Al vespre quedo amb els amics o descanso. I penso que encara queda tot el cap de setmana!

I tu? Quin és el teu dia preferit? Què fas?

Share