Anem d’excursió!

Dimarts anirem a visitar Can Coll al Parc Natural de Collserola. És una masia amb molta història. Actualment és un centre d’educació ambiental. Sabeu què és una masia? És una casa de pagès, en aquest cas del segle XV. I què hi farem? Doncs ens ensenyaran les dependències de la casa i ens explicaran com era la vida dels senyors Coll. Sabeu que produïen vi perquè tenien vinyes pròpies?

Per arribar-hi, quedarem a les 9 h a la plaça Sant Ramon, davant del Servei de Català, i agafarem el bus urbà Canaletes-Can Coll. Si algú hi vol anar en cotxe, ens trobarem directament allà (Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2). Horaris autobús

Abrigueu-vos bé! I després de la visita, porteu alguna cosa per picar, i celebrarem el final de curs i el Nadal!

Share

A casa meva no hi ha rebedor!

Casa meva és petita. Hi ha 2 dormitoris, un despatx, una cuina menjador i 2 banys. Entrant a la dreta hi ha la cuina menjador i al final de tot, una habitació de matrimoni amb un bany a dins. A l’esquerra de la porta d’entrada hi ha un passadís. Al mig del passadís, a la dreta, hi ha un bany i al final de tot del passadís hi ha el dormitori del meu fill i el despatx. Totes dues habitacions tenen balcó. A dalt del pis hi ha una terrassa molt gran, on tenim un hort i moltes plantes.

M’expliques com és casa teva? Abans, però, pots mirar el capítol 20 de la sèrie 4CATS:  http://bit.ly/2BVD5gK

Share

Què fa un bomber?

El bomber fa les funcions de prevenció i extinció d’incendis i de salvaments.Intervé en tot tipus d’emergències: incendis en habitatges, a les indústries, de vegetació, ensorraments, rescats a àmbits molt diversos com són muntanya, aigua, habitatges, infraestructures ferroviàries, rescat de persones atrapades en accidents de trànsit, inundacions, etc. Alhora també treballa en la prevenció operativa, tant per minimitzar el risc d’accident com per estar més preparat en cas que es produeixi.

Share