• Alumnes i parelles lingüístiques al programa El Gran Dictat

    EGD 210114 4

    Un grup d’alumnes dels cursos de català i algunes parelles lingüístiques van assistir el 21 de gener com a públic a la gravació de tres programes de El Gran Dictat de TV3. El concurs posa a prova el nivell de català dels concursants i del públic que hi assisteix i com diu Òscar Dalmau, el presentador, “és l concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una mica menys el català”. El programa ha rebut recentment un dels Premis Nacionals de Comunicació 2013.

    La mecànica del concurs consisteix en la participació de tres concursants que s’enfronten en quatre proves diferents; els dos que aconsegueixen sumar més punts passen a la gran prova final anomenada El Gran Dictat, que és la que dóna nom al programa.

    En aquests moments els programes en els quals vam participar com a públic ja s’han emès, concretament els dies 27 de febrer, 28 de febrer i 3 de març de 2014. Per si els voleu tornar a visualitzar, aquí us deixem els enllaços. També podeu recuperar-los a través del servei TV3 a la carta.

    I ja ho sabeu, si voleu continuar posant a prova el vostre català, podeu veure el programa El Gran Dictat en directe, cada dia a les 20.15 hores o en diferit.

    També disposeu d’una aplicació per a mòbil del concurs de El Gran Dictat per practicar a qualsevol hora i a qualsevol lloc.

    Programa del dia 24 de febrer de 2014

    Programa del dia 27 de febrer de 2014

    Programa del dia 28 de febrer de 2014

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes