• Més alumnes del Bàsic 3 a Ràdio Sant Andreu

  micròfon

  El Servei Local de Català ha iniciat la col·laboració habitual a Ràdio Sant Andreu aquest 2015 amb dues alumnes del Servei Local de Català del curs Bàsic 3, Ginesa Ríos i Antonia Lara. Totes dues són d’origen andalús i van venir a viure a Catalunya fa anys.

  Ens han explicat la seva experiència i les seves impressions en l’aprenentatge de la llengua i han escollit “Ara que tinc vint anys” de Joan Manuel Serrat com la cançó en català que cada setmana escoltem al programa en l’apartat de l’Apunt musical.

  Voleu escoltar-les?

  Podeu fer-ho des d’aquest enllaç:

  14 de gener de 2015 Via Directa amb Antonia Lara i Ginesa Ríos, alumnes del Servei Local de Català

  Moltes gràcies per la col•laboració!

  Més informació sobre l’espai del Servei Local de Català a Ràdio Sant Andreu

  El Servei Local de Català col•labora des del 2008 a Ràdio Sant Andreu amb un espai setmanal dins del magazín diari Via Directa on trobareu informacions locals, actualitat del dia, reportatges, cinema, llibres, salut… Cada dimecres de 10.30 a 11 hores podeu escoltar la secció del Servei Local de Català en directe al 98.0 de la FM; també podeu escoltar-nos en diferit de 17.30 a 18 hores o a través del web de Ràdio Sant Andreu www.radiosantandreu.com; des del web també teniu la possibilitat de fer-ne podcast.

  A l’espai del Servei Local de Català resolem dubtes lingüístics, oferim recursos per a l’aprenentatge, comentem terminologia específica i curiositats, difonem totes les activitats que duem a terme i expliquem els diferents projectes i les col•laboracions amb les entitats i altres sectors i també hi posem algunes notes lingüístiques, culturals i musicals.
  Sempre que ens és possible ens agrada que les persones relacionades amb el Servei Local de Català, és a dir, voluntaris, alumnes, col•laboradors, organitzadors, usuaris, etc., ens acompanyin al programa i ens donin la seva visió personal i opinin sobre la seva relació amb la llengua.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes