• La 13a edició del Voluntariat en marxa

  img_42129880_1

  El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca posa en marxa la 13a edició del Voluntariat per la llengua 2014.

  Si disposeu d’una hora lliure a la setmana i voleu ajudar a parlar algú que està aprenent català o bé voleu practicar-lo per millorar el vostre nivell, us podeu posar en contacte amb el Servei Local de Català abans del dia 20 de febrer.

  Servei Local de Català

  Ctra. de Barcelona, 1

  Telèfon: 93 682 52 88

  A/e: santandreubarca@cpnl.cat

  Al web del Voluntariat per la llengua podeu trobar testimonis i més detalls sobre el programa: www.vxl.cat

  El programa té per objectiu facilitar l’acolliment lingüístic  i promoure l’ús i el coneixement del català i ha rebut el reconeixement de la Comissió Europea com una de les millors pràctiques per a l’aprenentatge d’una llengua. En aquest moment ja hi han participat gairebé 80.000 parelles.

  A Sant Andreu de la Barca es porta a terme de manera ininterrompuda des de l’any 2003, coincidint amb la posada en marxa a tot Catalunya, i des d’aleshores hi han participat 307 voluntaris i 440 aprenents (fins a l’edició del 2014).

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes