• Xerrem a les Escoles Velles

     

    El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca té en marxa durant aquest curs 2016/2017 una nova edició dels tallers de conversa Xerrem.

    El Taller de conversa Xerrem és un projecte conduït per voluntaris amb la col·laboració de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i amb el material orientatiu per a la conversa elaborat per aquesta mateixa entitat. L’activitat ofereix un espai de trobada per parlar en català adreçat a totes aquelles persones que volen fer pràctiques de conversa, independentment de si són o no alumnes del Servei de Català.

    L’avantatge que té aquest tipus d’activitat és que des que comença fins a final de curs, al mes de juny, admet la inscripció de noves persones i que no cal assistir a totes les sessions perquè cadascuna és independent de la resta, aspecte totalment diferent respecte al funcionament dels cursos reglats en què cal un mínim d’assistència per assolir-los. Es tracta d’una activitat totalment gratuïta i totes les persones interessades poden contactar amb el Servei Local de Català per donar-se d’alta, ja sigui al telèfon 93 682 52 88 o al c/e santandreubarca@cpnl.cat.

    Durant aquest curs s’ofereixen dos grups en horaris diferents i es continuen admeten nous xerraires. Tots els grups es fan a les Escoles Velles, ctra. de Barcelona, 1 de Sant Andreu de la Barca. Condueixen els grups els voluntaris Manel Clavel, Antoni Cabrera, Jazmina Esteban, Joan Gaspà i Roser Roig.

    Grup de matí

    Cada dijous, de 10 a 11.30 h

    Grup de tarda

    Cada dimecres, de 15.15 a 16.45 h

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes