1. Brigi

  16 abr. 19
  16:36 #

  Hola,
  Per a mi ha estat fácil triar la recepta que mes m’agrada, he anat directament a les postres. Són la meva perdició!. I per que he fet aquesta elecció? Doncs per què em recorda a la meva infantesa, a la meva àvia, a totes les tardes a la seva casa. Records tan entranyables!.
  L’àvia fent llesques amb ou, pestiños, pa de pessic i la seva especialitat la llet fregida.
  En veure la recepta, he tancat els ulls I he viatjat al passat. La cuina de la seva llar, els meus cosins, el somriure d’ella mentre cuinava amb el seu davantal de flors i aquesta oloreta tan especial que desprèn la llet fregida. La emoció i les ganes de tornar a menjar-la m’han embargat. Gràcies, per mi ha estat més que una recepta perquè he recordat un moment únic i inesborrable.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes