• Nova edició del cinema CINC amb disseny renovat

    El dissabte 16 de març s’inicia un nou cicle de cinema infantil en català (CINC) als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca.

    El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició del CINC, el Cicle de Cinema Infantil en Català, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que compta en aquesta ciutat amb la col·laboració d’Atrium Cines i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

    Entre el 16 de març i el 4 de maig tindrà lloc l’11a. edició de primavera d’aquest cicle, que es porta a terme en aquesta ciutat del Baix Llobregat des del gener del 2014. S’hi podran veure les quatre pel·lícules següents: Smallfoot (16 de març), Els Increïbles 2 (23 de març), En Ralph destrueix internet (6 d’abril) i La Lego pel·lícula 2 (4 de maig). Totes les sessions tenen lloc als Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca i es projecten en la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 hores.

    Des de la primera edició que es va portar a terme a Sant Andreu de la Barca han passat pels Atrium Cines un total de 1.985 espectadors i s’hi han projectat 45 pel·lícules infantils.

    El CINC va tenir l’any 2018 un total de 23.000 espectadors i els films més programats per a aquest 2019 són En Ralph destrueix internet, Smallfoot i Spider-Man.

    La iniciativa potencia el consum de pel·lícules en català amb un ampli ventall de films de reestrena, a preus baixos i suposa una bona oportunitat perquè els infants puguin gaudir d’una oferta de cinema infantil de qualitat, en català i a prop.

    El programa estrena aquest any nova imatge promocional i eslògan: “CINC: cinema infantil en català. Sentiràs com t’agrada”. El nou disseny utilitza colors primaris (el blau i el groc) i se centra en el personatge d’una nena amb un megàfon de directora.

    WEB del CINC

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes