• Sant Jordi a la delegació de Nou Barris del CNLB

  parada 3

  Durant tot aquest matí es podrà visitar a l’entrada de la delegació una mostra de còmics editats en català. L’activitat s’emmarca, també, en la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català, que és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l’augment de l’oferta, incentivant la creació i l’edició de còmics en català.

  parada 2 parada 1

   

   

   

   

  D’altra banda, durant tota aquesta setmana, els alumnes dels cursos de català que imparteix la delegació han participat en la diada amb la creació de punts de llibre.

   

  punts llibre1 punts llibre2 punts llibre3

   

   

   

   

  Dijous a la tarda, alumnes de la professora Pilar van fer una lectura de la llegenda de Sant Jordi a la classe, més una activitat en la qual cada alumne havia de parlar d’un llibre que havia llegit i que li havia agradat i comentar-ho amb els companys. Els alumnes van parlar de llibres i van recomanar llibres que els agradaven. També van parlar de còmics i van visitar l’exposició de còmics en català que hi havia a l’entrada de les oficines.
  20150423_191731 20150423_191724(1)
  Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes