• Ningú ha escombrat les fulles al Club de lectura intermedi de Nou Barris

    Dilluns vinent, 3 d’abril, tindrà lloc la setena sessió del club que la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona condueix a la Biblioteca de Nou Barris. En aquesta ocasió, s’hi comentarà l’obra Ningú ha escombrat les fulles, de Jordi Llavina.

    Jordi Llavina i Murgadas és escriptor, poeta, crític literari i presentador de ràdio i televisió. Es va donar a conèixer l’any 2001 en guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la Nitrato de Chile. Ha col·laborat al diari Avui, a El Mundo a La Vanguardia i a El 3 de vuit; i condueix el programa de televisió El book insígnia. A la ràdio, va presentar el programa Fum d’estampa a la desapareguda emissora Catalunya Cultura. També va col·laborar al programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio a la secció dels Mails d’amor.

    Durant la maduresa, és quan comença a crear obres de distints gèneres, com el poètic o el narratiu. En el terreny de la poesia, el 2006 va guanyar el Ciutat de Mallorca gràcies al recull La Corda del Gronxador; i, l’any 2007, el Premi Alfons el Magnànim de poesia en llengua catalana amb l’obra Diari d’un setembrista. Amb aquesta mateixa obra també va obtenir, un any més tard el Premi Crítica Serra d’Or de poesia. A aquests reconeixements li segueixen el Vicent Andrés Estellés de poesia per Entrada de fosc (2011) dels Premis Octubre i el Premi de la Crítica de la poesia catalana pel poemari Vetlla (2013).

    El 2014 Llavina va ser comissari de l’Any Vinyoli, per a commemorar el centenari del reconegut poeta català.

    Jordi Llavina ha fet en aquest recull de narracions del Ningú ha escombrat les fulles una aproximació a les relacions humanes, a les petites obsessions de cadascú que, moltes vegades semblen poc importants i massa vegades són d‘importància cabdal.

    Dilluns 3 d’abril de 2017, a les 19.00 h

    Biblioteca de Nou Barris


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes