• Neixen noves parelles lingüístiques entre plantacions d’hortalisses

  La Delegació de Nou Barris i el Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van celebrar ahir dimecres, 17 de maig, un acte de presentació de noves parelles lingüístiques, amb un hort urbà del barri de Porta com a escenari.

  Ahir dimecres, 17 de maig, al migdia, es va celebrar un acte de presentació de parelles lingüístiques organitzat per la Delegació de Nou Barris i el Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona, acollit per l‘Ateneu La Bòbila de Porta gràcies a la col·laboració d’Òmnium Nou Barris.

  L’Ateneu és un espai on diverses entitats del barri es reuneixen per poder desenvolupar el seu propi projecte així com per treballar-ne un de conjunt que impliqui tota la ciutadania que vulgui sumar-s’hi. Una de les iniciatives que es desenvolupen dins de l’Ateneu és “Porta’m a l’hort”, un solar cedit per l’Ajuntament on hi ha crescut un hort urbà cuidat i gestionat per persones voluntàries, i que els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer ahir de primera mà.

  L’acte es va iniciar a l’Ateneu, on les parelles es van conèixer i van rebre l’explicació del funcionament del Voluntariat per la llengua per part del responsable del programa, Marcel Pellejà. Després, Albert Rojas, responsable de l’Ateneu, va guiar voluntaris i aprenents fins a l’hort.

  Entre patates, cols i bròquils, en un dia del tot estiuenc, es van anar produint les primeres converses de les parelles lingüístiques, acompanyades d’un refrigeri ofert per l’equip de Voluntariat per la llengua. Els participants en l’acte van tenir, d’aquesta manera, l’oportunitat de conèixer el resultat de la feina comunitària al barri de Porta.

  Des de l’Ateneu, es va convidar als participants de Voluntariat per la llengua a visitar l’espai i a col·laborar-hi sempre que així ho desitgessin, ja que “l’hort pot ser un espai ideal perquè practiqueu vocabulari”.

  Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona, va tancar l’acte amb un breu parlament en què va agrair la col·laboració de totes les entitats que havien fet possible la trobada.

  El diari ARA va obsequiar cadascun dels assistents amb la guia ‘Hortalisses de Catalunya’

  Per acabar, es va repartir a cadascun dels assistents una guia d’Hortalisses de Catalunya, que es podia adquirir amb el diari ARA fa unes setmanes per 5 euros i que el diari va obsequiar per a l’ocasió.
  Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

  Enllaços relacionats

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes