• 31è Concurs Literari de Nou Barris

  El Centre Cívic Torre Llobeta, la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona, i les Biblioteques del Districte impulsen i organitzen un dels esdeveniments culturals més rellevants i consolidats del Districte, el Concurs Literari de Nou Barris, que enguany arriba a la seva 31a edició.

  Es tracta d’una convocatòria oberta a totes les persones majors de 16 anys, en la qual es pot participar en les modalitats de prosa, poesia i relat curt d’humor en llengua catalana i llengua castellana i relat fantàstic.

   Cal destacar el fet que la modalitat de relat curt d’humor marca una diferència important dins de la normalitat dels concursos literaris.

   En el document annex trobareu les bases de participació. La data límit de presentació de les obres és el 30 de març a les 20.00 h. El comunicat del veredicte i el lliurament de premis als guardonats es farà al Centre Cívic Torre Llobeta dissabte 4 de maig del 2019. Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació i es farà un recull amb tots els relats guardonats, que es podrà consultar durant el mes de juny a bcn.cat/noubarris.

  Bases del 31è Concurs Literari de Nou Barris

 1. R. María

  17 Mai 19
  11:15 #

  Bon dia,

  Quan sortiran publicats a Internet els relats guanyadors del 2019?

  Moltes gràcies!

  R. María

  Respondre

  1. clicat

   20 Mai 19
   8:23 #

   Maria,

   Cap al setembre. Si ens vas seguint al blog, publicarem la notícia.
   Moltes gràcies,

   Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes