Arxiu per abril, 2019

  • Concurs Si l’encertes, l’endevines, amb molts premis!

    La delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona organitza la campanya Si l’encertes, l’endevines. Després de l’èxit de tres edicions anteriors fetes a Sant Andreu, ara s’amplia a tots els districtes de Barcelona.

    La iniciativa pretén promoure l’ús del català al comerç mitjançant un concurs per endevinar frases fetes amagades en una il·lustració. El funcionament és el de buscar cartells amb il·lustracions que s’exposaran als aparadors dels establiments de l’Associació de comerciants del passeig Valldaura i endevinar les frases fetes que s’hi amaguen.

    En els establiments comercials participants, situats, majoritàriament, al passeig Valldaura  (entre la plaça de la República i l’avinguda Rio de Janeiro) trobareu les butlletes de participació i els cartells amb les il·lustracions exposats. En la butlleta de participació hi haurà el número de la il·lustració i el nom i l’adreça del comerç que l’exposarà, el procediment de participació i també tots els premis a què podeu optar.

    Un cop emplenada, s’haurà de portar a un dels punts de lliurament:

    – A la Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona: C. Rosselló i Porcel, 12 baixos (En horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i, dilluns, també, de 16.00 a 20.00 h)

    – Al comerç Bricodom: Pg. Valldaura, 235

    Del 27 d’abril al 10 de maig, tothom qui ho desitgi podrà participar al concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar grans premis patrocinats l’Associació de comerciants del passeig Valldaura:

    El 20 de maig, a les 18.00 h es farà l’acte de cloenda de la campanya i el lliurament de premis del concurs a la Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona.

    PREMIS:

    4a categoria: un llibre i val per esmorzar per a dues persones al Bar Oasis (cafè + pasta)

    3a categoria: un llibre i un val Salut (bescanviables a Farmàcia Borràs, Farmàcia Lluchmajor, Arpa Plantes Medicinals, Quirosport Triatló, Hadda Center o Ciclosport Mota) per valor de 10,00 €)

    2a categoria: un llibre i un val Gourmet (bescanviables a Gran Bistec o Peix Bo)

    1a categoria: un val de 30.00 € bescanviable a qualsevol comerç associat

    Premi especial: un val de 60.00€ bescanviable a qualsevol comerç associat.

    Esperem veure-us-hi concursar!

     

    Article complet

  • Campanya “Si l’encertes, l’endevines”

    Il·lustració d’Andrea Romero per a la frase “Estar a la lluna”

    El CNL de Barcelona organitza la campanya Si l’encertes, l’endevines per quart any consecutiu. Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, fetes en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu, ara s’amplia a tots els districtes de Barcelona.

    Cartells amb il·lustracions que representen frases fetes creades per joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja lluiran a centenars de comerços de proximitat de 12 eixos comercials de la ciutat del 8 d’abril al 12 de maig. Tothom qui ho desitgi podrà participar al concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar grans premis patrocinats pels eixos col·laboradors.

    El 16 de maig es farà l’acte de cloenda de la campanya a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona. A la resta de districtes, es faran lliuraments dels premis del concurs del 13 al 24 de maig.

    Enllaços relacionats

    Article complet

  • Nou Barris als segles XX, X i XV

    La delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona va organitzar l’activitat del mes d’abril del programa de Voluntariat per la llengua. Aquesta activitat va consistir en un itinerari històric i contemporani pel districte. Els assitents van poder visitar l’antic Institut mental de la Santa Creu i Sant Pau, actual seu del Districte i de la Biblioteca de Nou Barris, la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina, la llibreria La font de mimir i el Centre Cívic de Torre Llobeta.
    Carlos Izquierdo, conseller tècnic del districte, va explicar la història de l’antic edifici de l’institut mental i va destacar la importància de treballar col·laborativament amb la delegació de Nou Barris en un districte on el coneixement de la llengua catalana és un dret de la ciutadania que ajuda la cohesió social. El Carles Ramon va obrir les portes de la seva llibreria i la Celia Juárez va fer un repàs de la història de l’edifici del centre cívic.

    Article complet


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes