• Nou Barris commemora l’any Pàmies

    La comissària de l’Any Teresa Pàmies, Montse Barderi, va parlar dimarts 3 de desembre al matí a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta d’un dels llibres de l’escriptora, Quan érem refugiats. Teresa Pàmies hi descriu un viatge cap a la incertesa, llarg i dolorós, que va viure en primera persona al camp de refugiats de Magnac-Laval.

    Una quarantena d’assistents va escoltar les explicacions detallades de la vida de l’autora, vista des de diferents perspectives i amb l’encert de lligar una aventura vital amb la seva obra. 

    Barderi va mostrar una Pàmies compromesa fins al final amb els valors que va assumir a la seva joventut. Va fer adonar que al llibre Quan érem refugiats s’hi pot trobar les línies que basteixen la seva literatura i la seva vida.

     Una conversa, en definitiva, que va obrir la porta a la comprensió i gaudi de tota l’obra i que va situar l’escriptora a l’espai que sempre hauria d’haver ocupat.

     A la xerrada, van assistir-hi usuaris de la delegació de Nou Barris i un grup d’exalumnes, que ha constituït un grup informal anomenat La colleta d’en Rebassa, assistents a d’altres activitats que programa la delegació.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes