• 21a edició del Concurs de còmic a Nou Barris

    Aquest any, el concurs arriba a la 21a edició i és per això que el Centre Cívic Can Verdaguer ha preparat diverses activitats durant el trimestre relacionades amb el món del còmic, des d’activitats de qualitat a càrrec de dibuixants professionals i col·lectius especialitzats, exposicions i xerrades fins a activitats per a escoles i instituts. Serà el quart any que es pot concursar en la categoria de còmic infantil i juvenil en català, gràcies a la col·laboració amb la delegació de Nou Barris.

    Aquesta activitat forma part de la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l’augment de l’oferta, incentivant la creació i l’edició de còmics en català.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes