• Dia Internacional de la dona: presentació i col·loqui sobre La Germandat, de David Miró

    Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la dona, la delegació de Nou Barris ha programat una trobada amb l’autor David Miró per parlar de la seva primera novel·la de ficció: La Germandat. Complot contra les dones, en la qual Miró planteja un nou punt de vista sobre la història del feminisme en forma de thriller. Un inquietant dietari trobat en un cotxe accidentat planteja una visió de la història diferent. I si les coses que passen entre homes i dones no fossin producte d’una herència cultural sinó que hi hagués alguna cosa més? I si hi hagués algú movent els fils per evitar qualsevol canvi?

    David Miró (Borriana, La Plana Baixa, 1973) és llicenciat en Filologia Catalana (UB) i Periodisme (UPF). Actualment és subdirector del diari ARA i professor de Periodisme Polític a la UPF. Abans havia treballat a COMRàdio, l’Avui, El Periódico, El País i Público, del qual va ser delegat a Catalunya entre 2007 i 2009.

    Dilluns 9 de març, a les 11.00 h, al Centre Cívic Can Verdaguer

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes